T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu Kocatepe İlkokulu

Kozlu Kocatepe İlkokulu

Telefon
03722662412
Belgegeçer
03722662412
WEB
https://kozlukocatepeio.meb.k12.tr
Adres
Fatih Mahallesi Okul Sokak 04/B Kozlu/ZONGULDAK
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz ilköğretim okulu olarak hizmet sunarken hentbol Türkiye birinciliğimiz bulunmaktadır. Aynı şekilde voleybol ve futbolda il birincilikleri ve gruplara kalma, yarı final başarılarımız bulunmaktadır.Atletizm Cumhuriyet koşusunda birinciliğimiz bulunmaktadır. Kozlu İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, şiir dallarındaki yarışmalarda çok sayıda derecelerimiz bulunmaktadır. Satranç il birinciliğimiz bulunmaktadır.Hentbol kızlar il birinciliğimiz, küçükler jimnastik il birinciliğimiz bulunmaktadır. Halk oyunları birinciliğimiz ve çeşitli derecelerimiz bulunmaktadır. Bilim sanat merkezine yönlendirilen öğrencilerimiz 1. aşama ve 2. aşamada yüksek oranda başarılı olmuşlardır.
Öğretmen :32
Öğrenci :640
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
07:50-18:00
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Her 15 dk da bir belediye otobüsleriyle şehir merkezine ulaşım sağlanır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Fatih Mahallesi/ Kozlu/ Zonguldak
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 6 km İlçe Merkezine 1 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Tenis
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
eTwinning - Beslenme Dostu Okul - Beyaz Bayrak- Temiz Okul - Sıfır Atık
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
eTwinning
Diğer Hususlar
Gitar ve Resim Kursu, Drama, Halk Oyunları
Yazdır