ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu Kocatepe İlkokulu

Mrt

Okulumuz anasınıfı Öğretmenleri Sevgi MENTEŞE eşliğinde Kozlu İlçe Kütüphanesi ve Kozlu İtfaiyesine gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz gezi sırasında hem eğlendi hem de yaparak yaşayarak öğrendiler.  Geziye katkılarından dolayı Kozlu İlçe Kütüphanesi ve Kozlu İtfaiyesi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Yasemin TEKİN ŞENER öğrencilerimizle farkındalık oluşturarak güzel bir pano hazırladılar.

Mrt

Okulumuz 1/D Sınıfı Öğretmeni Sabri ÜSTÜN, okuma yazma öğrenen öğrencileri ile altı farklı il jandarma komutanlıklarına  ilk kelimeleriyle mektup yolladılar. mektuplarını alan Zonguldak İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Sayın Cezmi YALINKILIÇ okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerini ziyaret ederek teşekkürlerini bildirdiler ve hediyelerini ilettiler. Ziyaretleri için J.Kd. Alb. Sayın Cezmi YALINKILIÇ ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Müdür Yardımcısı Meryem GÜLSEVER, İngilizce Öğretmeni Şengül ERTOP ve Sınıf Öğretmeni Sultan ÇİÇEK gerçekleştirmiş oldukları E-twinning projesiyle uluslararası kalite etiketi almaya hak kazanmışlardır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında ayın değeri olan “Merhamet” konusu ile ilgili bir etkinlik yapmak için Değerler Eğitimi Kulübü sınıf temsilcileri öğrencileri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yasemin TEKİN ŞENER eşliğinde Zonguldak İl Gençlik merkezine gezi düzenlendi. Burada öğrencilerimiz “Geri dönüşüm malzemelerinden Kedi Evi “ yapımına katkıda bulundular. Ayrıca ahşap atölyesinde öğrencilerimiz kendilerine ahşap yakma sanatı ile bir anahtarlık yaptılar. Güzel ve verimli bir gün geçirdiler. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenimize ve Gençlik ve Spor merkezi'ne teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetin 100.yılı programı kapsamında öğrencilerimizle Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirildi.

Bu sene okulumuza başlayacak öğrencilerimiz ve ailelerine hoş geldiniz diyoruz.

Tem

İngilizce dersinde yıl boyunca yaptığımız etkinliklerimiz için linke tıklayabilirsiniz.

Haz

Okulumuzda yapılan eTwinning projelerine bir yenisi daha eklendi.

May

Okulumuz, Avrupada'ki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan Avrupa Okul  Eğitimi Platformunda(ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Sultan Çiçek 4/C sınıfı öğrencileri ile birlikte bir etwinnig projesi olan "Kelime Avcıları İş Başında ( Word Hunters At Work) projesine 10 Türk ve 1 yabancı ortakla çalışmalara başladılar.

Haz

2022 Mayıs ve Haziran ayında yaptığımız çalışmaları görmek için linke tıklayınız.

May

Okulumuzda nisan ayında yaptığımız çalışmalardan bazılarını okul bültenimize ekledik.

Nis

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından yürütülen Arkadaşlığın Gücü Zorbalığı Yener isimli projede, anlaşmazlık çözümünde kullanmaya karar verilen yöntem tüm öğrencilerimizin kullanması için hazırlandı ve zemine yapıştırıldı.